Der er mulighed for at få tilfredsstillet den lille sult og den store appetit, ligesom drikkekortet byder på muligheder både med og uden alkohol hos gågadens nye frokostrestaurant. Bag den står velkendt restauratør, som ser frem til at byde på nyt koncept i sin barndomsby.
Copy link address
Gustav Roesbjerg Mygind gurpe@jfm.dk
Annonce
Gennem de seneste måneder er der sket en stor forandring i Gothersgade 35b. Her åbner frokostrestauranten Brød & Snaps 17. april med et menukort, hvor smørrebrødet er særligt centralt. Drikkekortet finder man et bredt udvalg af både alkoholiske og alkoholfrie muligheder - heriblandt forskellige smagsvarianter af snaps. Foto: Søren Gylling
I første omgang er der syv forskellige slags smørrebrød på menukortet. På billedet ses en kartoffelmad, der blandt andet er toppet med trøffelmayonnaise, chips og karse. Foto: Søren Gylling
Snapsen tæller blandt andet varianter med smag af jordbær/rabarber, tranebær/citron, skovbær/æble og fennikel/dild. Foto: Søren Gylling
I køkkenet kommer Steven Hugo Bernal Andersen til at husere i det daglige. I alt er der ansat tre personale til restauranten, som er i gang med yderligere jobsamtaler. Foto: Søren Gylling